fbpx

Da’i Syed Perjelas Hubungan Dengan Joy Revfa

Gara-gara memuat naik gambar bersama Da’i Syed Iqmal berserta dengan pakaian sedondon, ramai spekulasikan Joy Revfa telah menemui pengganti. Tidak mahu peminat terus tertanya-tanya, Da’i Syed tampil memberi penjelasan.

BACA: Joy Revfa Dedah Ustaz Selebriti Minta Gambar Tak Senonoh

“Tiada hubungan cinta pun, saya sudah anggap Joy macam kakak sendiri tambahan pula jarak umur kami agak besar. Gambar itu diambil ketika kami mendapat undangan berbukan puasa di Menara KL”

“Pakaian kami sedondon kami pun tidak dirancang sebenarnya. Saya dah kenal lama, ketika itu Joy selalu minta nasihat tentang situasinya dan saya sering berpesan agar sentiasa kuat semangat dan kembali bangkit,” jelasnya.

Menurut Da’i Syed, perkenalan mereka bermula ketika Joy mengalami masalah rumah tangga bersama bekas suami, Hafiz Hamidun dan sering meminta nasihat daripadanya. Dan sehingga kini perkenalan mereka berlangsung.

Desas-desus mengenai hubungan istimewa mereka mula dihidu peminat apabila Joy memuat naik gambar mesra dan video mereka berbuka puasa. Pun begitu Syed pula lebih memilih gadis sebaya sebagai teman hidup. (rtky/w)