fbpx

Dah Masuk Disember, Netizen Tunggu Majlis Kahwin Azri Iskandar & Dr Azra

Sebelum ini hangat diperkatakan mengenai pelakon Azri Iskandar yang mengesahkan bakal mendirikan rumah tangga dengan dengan penulis skrip bernama Dr Azra Diera.

Sekitar Ogos lalu, Azri mengesahkan dia dan kekasihnya sudah pun bertunang pada Jun lalu, namun hubungan cinta pelakon itu masih misteri apatah lagi tidak pernah mendedahkan wajah kekasihnya kepada umum.

BACA: Azri Iskandar, Dr Azra Nikah Cuti Sekolah Hujung Tahun Ini

Sebelum ini, Azri berkata dia dan Azra bakal disatukan sebagai suami isteri pada hujung tahun ini dan sedang mengumpul duit kahwin.

Memetik Cari Forum, ada netizen membangkitkan semula sama ada adakah Azri Iskandar benar-benar akan bernikah pada hujung tahun ini.

Ada netizen mengatakan, lama sangat pending mengenai kisah aktor itu sehingga ramai yang lupa untuk ‘siasat’. Tidak kurang juga, ada netizen menuduh Azri mempunyai masalah psikiatri serta berharap aktor itu mendapatkan pertolongan daripada profesional.

Dalam pada itu, ada yang mengatakan mungkin pasangan itu sedang sibuk melakukan persiapan perkahwinan serta ada yang mendakwa mungkin Azri sudah pun bernikah secara senyap-senyap.

Terdahulu, Azri memohon maaf kerana masih tidak boleh berkongsikan gambar pertunangannya atas permintaan keluarga Azra.