Sejak semalam hangat diperkatakan mengenai anak kepada pelakon Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona apabila tular videonya bermandi manda di sungai dengan hanya memakai bikini putih.

Menerusi satu perkongsian di TikTok, Azhar ada memuat naik video menitipkan nasihat buat anaknya itu supaya lebih bijak sebelum berkongsikan sesuatu di media sosial.


BACA: Netizen Terkejut Anak Azhar Sulaiman Mandi Sungai Pakai Bikini

Pelakon berusia 52 tahun itu turut anaknya itu perlu jadi bijak dan sensitif memandangkan pengikutnya di media sosial majoriti beragama Islam.

@theazharsulaiman

Please be smart like me Leona…..!

? original sound – AzharSulaiman – AzharSulaiman

“Hello Leona, apa-apa pun hari ini daddy nak kongsi satu rahsia dengan awak, macam mana daddy boleh kekal lama dalam industri hiburan.


“Okay pertama sekali awak kena jadi bijak lah, ingat majoriti orang yang mengikuti kita adalah Melayu Islam. Tolong jadi sensitif dengan penghasilan kandungan awak,” katanya.

Dalam pada itu, Azhar sempat berkongsikan mengenai gaya hidupnya untuk dijadikan rujukan buat anaknya serta sempat berseloroh supaya Leona merahsiakan perkara itu daripada ibunya.

“Kedua, jadi bijak lah. Macam daddy kalau pergi party, changkat, berjimba ke, private party, saya tak akan kongsi di media sosial. Jadi, saya bijak. Awak pun kena buat perkara yang sama.

“Jangan beritahu mummy perkara ini sebab dia tak ada akaun TikTok, okay! Awak jaga diri kat sana, jadi budak baik,” katanya.