Bukan mudah untuk menjaga bentuk badan untuk kembali seperti anak dara lebih-lebih lagi selepas bersalin. Meskipun sudah mempuyai 8 orang anak, isteri kepada Da’i Farhan iaitu Dr Erin masih kekal cantik.

Malah, Dr Erin mendedahkan berat badannya tetap maintain 48 kilogram dan berpuas hati dengan berat badannya yang ideal. Tidak lokek berkongsikan tips, Dr Erin berkata dia mengamalkan cuci usus dan tiada masalah untuk makan banyak sekalipun.


BACA: Isteri Berlinang Air Mata, Air Hidung Dengar Ceramah Da’i Farhan

Katanya lagi, produk yang diamalkannya adalah untuk membersihkan usus dan boleh mengurangkan berat badan sebanyak 3 kilogram dalam masa 30 minit kerana ia mampu membuang semua kotoran di dalam usus.

“Alhamdulillah, 8 orang anak selamat. Produk ni untuk bersihkan usus ya bukan kurus dalam masa 30 minit. Ia boleh kurangkan berat badan 3kg dalam masa 30 minit sebab dia buang semua kotoran degil dalam usus.


“Lepas keluar semua tu, Masyaallah badan jadi ringan dan segar. Tak ada masa or malas bersenam,” tulisnya.

Tambahnya lagi, ramai pesakitnya sudah mencuba dan berpuas hati dengan hasilnya.  Patutlah Dr Erin cantik dan kelihatan seperti anak dara meskipun sudah mempunyai 8 orang cahaya mata.