Mengakui rapat dengan penyanyi yang pernah hadir dengan gimik bersama pelakon Aedy Ashraf iaitu Nabila Razali, Heal Husaini menyatakatan bahawa buat masa ini dia tidak terfikir untuk sampai ke tahap bercinta. Malah peminat nampaknya seakan merestui hubungan di antara penyanyi ini.

BACA: Menyanyi Dalam MRT, Nabila Razali Kena Tumbuk?


“??Saya dan Nabila adalah antara sahabat yang sangat rapat dalam industri. Kami sentiasa berkongsi apa juga pengalaman dalam industi dan saya sangat kagum dengan semangatnya yang tidak berputus-asa”

“??Keserasian antara kami sangat kuat memandangkan bermula dari bawah. Tapi saya harus puji usahanya yang tidak jemu berusaha membina namanya. ??Ramai juga mengatakan jodoh antara kami kuat disebabkan muka kami ada iras-iras tapi saya ambil itu sebagai usikan saja”

“Saya sangat menghargai persahabatan kami dan tidak anggap hubungan itu lebih daripada seorang kawan,”? jelas Hael kepada Harian Metro. Sementara itu, dia turut menjelaska bahawa buat ketika ini, dia mengharamkan dirinya untuk bercinta buat masa ini.


Apa yang pasti, peminat memang sukakan sangat gandingan pasangan ini malah ada yang berdoa agar mereka bersatu. Fantasi peminat memang sentiasa ke depan tapi jika ada jodoh, memang kena sepadan sangat’kan? (rtky/s)