fbpx

Cikgu Bangga Pencapaian Joe Flizzow Di AJL 29

Guru mana yang tidak bangga apabila anak didiknya berjaya mencapai sesuatu kejayaan? Itulah perkara yang turut dirasai oleh bekas guru Bahasa Melayu Joe Flizzow yang dikenali sebagai Ami Masra di akaun Instagram miliknya.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Sementara itu, Joe Flizzow juga dalam masa yang sama turut mengucapkan terima kasih kepada gurunya yang pernah mendoakannya untuk menjadi penyanyi ketika di bangku sekolah.

BACA: Joe Flizzow & Sona One Tampil Kejutan Di Pentas Akhir AJL 29

Cikgu Bangga Pencapaian Joe Flizzow Di AJL 29  -ROTIKAYA

“Got this from an ex-classmate from SMSU. Terima kasih Cikgu Aminnudin untuk tunjuk ajar sewaktu saya bersekolah dulu. Terima kasih juga kerana memperkenalkan puisi, sajak, pantun, syair dan bermacam lagi kepada kami sewaktu kelas Bahasa Malaysia. Sekarang tiba giliran saya pula untuk berkongsi puisi dan karya saya. Jasamu dikenang,” kata Joe di dalam Instagram.

Jadi, buat anda di luar sana, jangan lupakan jasa guru ketika anda sudah berjaya. (rtky/syfq)