fbpx

Chef Wan Minta Maaf Mahu Tampar DS Najib

Tukang masak terkenal, Chef Wan hari ini membuat permohonan maaf terhadap Datuk Seri Najib Razak selepas kenyatannya sebelum ini yang mahu menampar bekas Perdana Menteri itu pada Ahad lalu.

BACA: Chef Wan Bengang Cucu Kena Mekap Untuk Majalah

“Kepada Datuk Seri Najib, pagi ini saya memohon maaf secara terbuka kerana bahasa kasar yang saya telah gunakan diwaktu saya merasa amat marah. Ya saya mengaku silap bila dirasuk syaitan dan naik marah”

Pada masa yang sama, Chef Wan berkata, sebagai ahli politik sepatutnya mereka menerima kritikan dengan hati yang terbuka. Selain itu Chef Wan tetap bertegas dengan kenyataannya tempoh hari adalah benar.

“Tetapi jika kita buat kesalahan yang besar, kita mesti telan maruah diri untuk mengakku kesilapan diri kita seperti yang lakukan pagi ini. Tetapi tidak bermakna apa yang hujahkan semalam tidak betul”

“Yang mana kaki mengampu dan membodek di luar sana, satu saja nak pesan. Mereka tidak alami apa yang kami (anak felda) selama dua generasi untuk berada di tahap sekarang,” tulisnya lagi.

Terdahulu Che Wan dikatakan mengeluarkan kenyataan mahu menampas DS Najib ketika hadir berkempen untuk Pakatan Harapan di Felda Sungai Koyan kerana tidak berpuas hati dengan pentadbiran beliau kepada anak-anak Felda. (rtky/w)