fbpx

Chef Riz: Biasalah Orang Perempuan Merajuk

Boleh tahan hebat juga dugaan pasangan ini. Chef Riz melalui mStar Online menafikan rumah tangganya bergolak baru-baru ini hanya kerana isterinya sering memuat naik gambar di Instagram dengan caption yang sedih.

BACA: Shikin Maembong Sah Hamil 2 Minggu, Chef Riz Bakal Bergelar Bapa

“Tidak ada apa yang serius berlaku antara saya dan isteri. Cuma sejak akhir-akhir ini saya sibuk menguruskan restoran dan beberapa perniagaan lain membuatkan masa saya bersama isteri dan anak sangat terhad”

“Biasalah orang perempuan merajuk. Tambahan pula Shikin seorang yang berjiwa lembut, jadi dia mudah terasa. Saya malas nak layan apa yang orang luar fikir tentang kami. Tiada faedah pun. Biasalah suami-isteri, mesti sedikit sebanyak akan ada konflik-konflik kecil,” jelasnya kepada portal berita tersebut.

Tambah Riz, perkahwinan kali ini bersama Shikin Maembong yang juga merupakan perkahwinan kedua, dia tidak mahu masalah sedemikian mengganggu keharmonian rumah tangga mereka malah bersyukur dengan kehadiran isteri dan juga anaknya, Putri Arianna Natasya yang baru berusia tujuh bulan.

“Selalunya saya buat dia merajuk, jadi kenalah pujuk ambil hatinya semulakan? Dia seorang isteri dan ibu yang sangat baik dan berjiwa lembut. Tak mungkin saya akan abaikannya begitu sahaja”

“Apatah lagi perkahwinan kami masih baru dan kami sedang belajar mengenai diri masing-masing. Yang penting dalam perkahwinan, kita perlu bertolak ansur,” kata Riz menutup bicara. Kadang-kadang orang luar pula macam tahu belaka masalah rumah tangga orang lain, bukan? (rtky/s)