fbpx

Tahukah anda, kini kita mempunyai satu lagi acara anugerah untuk memberikan penghargaan kepada penggiat dunia hiburan dan juga selebriti yang gigih menghiburkan kita semua sepanjang tahun dan ianya adalah Astro On The Go Fan Choice Awards!

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Dan bermula hari ini sehingga 13 April 2014, anda mempunyai kuasa untuk menentukan calon yang bakal tersenarai dalam Top 4 setiap kategori yang dipertandingkan dalam Astro On The Go Fan Choice Awards kelak.

Anda sebagai peminat mempunyai hak untuk mencalonkan pilihan anda yang terdiri dari pelakon lelaki, pelakon wanita, drama televisyen, sukan, rancangan TV dan juga filem tempatan yang telah menjadi perhatian sepanjang setahun yang lalu.

Caranya mudah sahaja, anda hanya perlu melayari Facebook sebagai platform untuk anda menamakan calon pilihan anda TETAPI perlu diingat juga anda perlu mempunyai akaun Twitter untuk membuat pilihan.

Screen Shot 2014-04-01 at 11.09.53 AM

Jangan lupa untuk mengikuti perkembangan Astro On The Go Fan Choice Awards yang bakal kami bawakan dari masa ke semasa lebih lebih lagi tentang siapakah yang berjaya tercalon ke Top 4. Stay tuned!