fbpx

Perkongsian terbaru pelakon Bella Astillah menjadi bualan ramai apabila mendedahkan mesejnya dengan Sophia AlBarakbah selepas aktres itu mengaku tersuka suaminya, Aliff Aziz.

Menerusi perkongsian itu, Bella mempersoalkan Sophia mengapa dia cuba lagi dan tidak datang ke sidang media drama lakonannya dengan Aliff itu.

BACA: “Sophia, Aliff Aziz Profesional, Bercinta Dalam Lakonan Sahaja” – Pengarah

Menurut Bella, dia membuat pendedahan itu berikutan ada dakwaan mengatakan dia cuba memfitnah aktres berkenaan serta menjelaskan dia paling takut jika mengeluarkan kenyataan tidak benar.

“Kenapa tadi lari? Kenapa tak datang pc?  Kepada yang cakap saya fitnah, saya maafkan awak. Tapi saya lah orang yang paling takut nak cakap benda yang tak betul. 

“Kenapa saya berani bagi statement sebab ianya sahih. Saya tiada plan nak bagi apa-apa statement dah tapi bila saya tengok Sophia pun bagi statement hari ini konon tak nak involve satu Malaysia. Tapi inilah sebabnya dia tak akan involve satu malaysia,” katanya.

 

Sementara itu, dalam mesej perbualan tersebut Sophia telah meminta maaf kepada Bella serta merayu supaya tidak mendedahkan perkara tersebut kepada umum selepas mengaku tersuka suami orang.

Menurut Bella lagi, dia mahu bertemu dengan ibu bapa aktres berkenaan namun Sophia merayu kepada Bella agar isu tersebut tidak sampai kepada orang tuanya.