Baru-baru ini, tular perkongsian penyanyi Bunga Isme yang meluahkan rasa kesal terhadap layanan buruk yang diterimanya daripada pekerja Machine di KLCC.

Video tersebut dimuat naik oleh seorang pengguna di aplikasi TikTok dimana Bunga memaklumkan dia ke premis tersebut untuk bertanya mengenai adapter yang ingin dibeli kepada seorang pekerja.


BACA: Bunga Isme Menangis Dituduh Punca Ismail Izzani, Shalma Putus

@yanaothmannn

Thank You Bunga! Suarakan pendapat mengenai Cara Serve Customer by Machine KLCC STAFF! Actually aku pun penah kene! Pakai slekeh dorg layan tak layan je! Rupenye ramai dah kene ye! #iphone #machineklcc #customerservice

? original sound – yanaothman – yanaothman

Bagaimanapun, pekerja tersebut memberi jawapan yang tidak sewajarnya kepada penyanyi itu memandangkan ketika itu dia hanya memakai t-shirt serta sweatpants biasa.

Jelas Bunga lagi, dia menggunakan suara yang sopan ketika bercakap dengan pekerja itu namun tidak dilayan dengan baik.


Dalam pada itu, Bunga turut berharap pekerja diluar sana memberikan layanan terbaik kepada pelanggan tanpa melihat pada penampilan seseorang.

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang turut berkongsikan pengalaman sama ketika ke premis tersebut.

Malah, ramai yang mengucapkan terima kasih kepada Bunga kerana menyuarakan mengenai perkara itu dan berharap dapat dijadikan pengajaran kepada pekerja premis itu.