Siapa yang tak kenal dengan pasangan selebriti yang kini hangat menjadi bualan netizen dengan keserasian mereka iaitu Ayda Jebat dan Nabil Mahir.


Bagai pinang dibelah dua itulah yang mampu digambarkan buat kedua selebriti pujaan ramai ini. Namun kali ini kami bukan ingin berbicara mengenai pasangan meletops ini, tetapi kami ingin beritahu peminat tegar selebriti ini bahawa ada hadiah yang cukup menarik untuk anda grab.

Sebagai peminat tegar pasangan ini, pasti anda mengikut setiap perkembangan mereka bukan? Dan jangan tipu kami, apabila anda sering melihat perkembangan mereka sedikit sebanyak anda pun ingin menjadi romantik seperti Ayda dan Nabil kan?


Ni peluang anda untuk jadi lebih romantik dan serasi dengan pasangan anda. Hanya dengan menyertai peraduan Fly Me to Korea oleh Watsons anda bakal diterbangkan secara percuma ke sana.

Sebanyak 10 pasang tiket Fly Me To Korea menanti members Watsons. Yang paling best anda perlu cepat-cepat rebut peluang ini untuk nikmati sendiri suasana di tempat yang paling romantik di Korea.

Bukan semata-mata anda dapat lihat tempat romantik di Korea seperti Jeju Island, anda juga berpeluang rasai sendiri menu makanan yang paling popular di sana termasuklah gimbap dan toppoki. Uish sedap tu, rugi kalau anda terlepas peluang ini.

Nak mudah untuk jadi pemenang peraduan Watsons ini, anda rebut sahaja sale Saranghea yang kini sedang berlangsung sehingga 50%.

Jika anda ahli members Watsons anda akan diberi extra 30% potongan harga untuk barangan lebih daripada 1,000 produk yang terdapat dalam Watsons. Best kan!

Bukan senang membeli sambil dapat percutian ke Korea. Kali tu, ada boleh lah feeling-feeling lagi romantik dari Ayda dan Nabil!

Tetapi masa membeli tu jangan nak berangan ke Korea pula seperti Ayda dan Nabil dalam video ini. Kesian orang yang jaga kaunter tu lihat drama anda.

Maklumat lanjut layari laman rasmi Watsons.