Siapa sangka dengan kutipan dua tiga sen sehari, boleh menjadi jutawan muda seawal usia 19 tahun lagi.

Begitulah yang diamalkan oleh beberapa usahawan Amirna yang hanya menjual air akar kayu Amirna tanpa mengeluarkan modal.


Hanya berkat kerajinan dalam mengusahakan perniagaan, dapat membantu usahawan Amirna meningkatkan lagi pendapatan seharian di samping memperluaskan penjualan Amirna di serata negera.

Bukan itu sahaja, setiap usahawan Amirna akan diberi pendedahan melalui beberapa kursus dalam ilmu perniagaan yang ditaja sepenuhnya oleh syarikat air akar kayu Amirna.Dengan pendedahan kursus perniagaan yang dijalani oleh usahawan Amirna ini dapat membantu kesemua usahawan Amirna lebih teliti dalam melakukan perniagaan meskipun mereka kurang mengiklan produk jualan mereka kepada umum.

Menariknya mengenai air akar kayu Amirna ini, ia dapat merawat beberapa masalah kulit terutamanya kepada anda yang mempunyai masalah cekam kuku, kudis pada bahagian anggota badan, luka ringan, jerawat dan pelbagai masalah kulit yang lain juga dapat dirawat dengan air akar kayu ini.

Penggunaan produk yang mendapat kelulusan pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) adalah sangat mudah, hanya dengan beberapa titiskan air akar kayu Amirna pada bahagian luka dapat memulihkan masalah kulit anda.

Namun penggunaan air akar kayu Amirna ini hanya digunakan pada bahagian luaran anggota badan sahaja. Rata-rata pengguna air akar kayu Amirna berpuas hati dengan hasil yang menabjukkan oleh air kayu ini.

Terkini, syarikat Amirna membuka peluang pekerjaan kepada orang ramai yang ingin menjadi usahawan berjaya tanpa mengeluarkan sebarang modal. Pada masa yang sama, anda juga akan diberi pendedahan mengenai perniagaan.

Jadi apa tunggu lagi, inilah peluang terbaik anda untuk menambah pendapat seharian.

Maklumat lanjut di:

Facebook:: Amirna Pills HQ Kilang Gurun
Alamat: No 13, Iks Keda Sungai Bongkok, 08300 Gurun Kedah.
No Telefon: 04-4615236 atau 019-4800465