Baru-baru ini perkongsian pelakon dan pengacara, Elly Mazlein menjadi perhatian apabila meraikan ulang tahun kelahiran suaminya, Cikgu Azlan yang ke-32.

Menerusi entri itu, Elly atau lebih mesra disapa Kak Lina memuat naik gambar suaminya bersama kek serta dapat dilihat belon angka 3 dan 2.


BACA: Tutup Wajah Anak, Elly Mazlein Disindir Netizen

Dalam perkongsian itu, Kak Lina turut menzahirkan ucapan terima kasih buat suaminya kerana menjadi pasangan dan bapa yang baik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?SaraAzlan? (@iamellymazlein)

“Happy birthday Somi mama yg ke 32. Terima kasih jadi Somi & Papa yang baik .. Mama, Manja & Haider love u so much,” tulisnya.


Perkongsian Kak Lina itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang tidak melepaskan peluang memberikan ucapan serta mendoakan buat pasangan itu.

Elly berkahwin dengan Mohamad Azlan pada Januari 2020 dan dikurniakan anak lelaki, Haider Mateen yang memasuki usia setahun.

Sebelum ini, Elly pernah berkahwin dengan pengarah Azmi Hatta pada 9 November 2014 namun bercerai pada Oktober 2015. Mereka dikurniakan seorang cahaya mata, Putri Sara Sefhia, kini berusia lima tahun.