Nak jugalah kami bertanya kepada anda sama ada betul ke filem blockbuster yang pernah mengegarkan pawagam suatu masa dahulu, bakal ditayangkan kesinambungannya dalam tempoh masa terdekat ini?Bukan apa, rata-rata laman media sosial kebanyakannya memuat naik video haiwan iaitu watak anjing dan kebanyakan video tersebut pasti mendapat beribu like dan komen.

Jika anda masih ingat, video watak anjing yang tular tu seolah-olah watak Frank yang pernah membintangi filem blockbuster – Men In Black.

Selidik punya selidik, watak Frank yang menjadi tular di laman youtube sehingga mencecah ribuan penonton.


Adakah watak Frank yang akan mengegarkan pawagan tahun ini. Kami sehingga kini masih tertanya-tanya sama ada betul atau tidak filem kegemaran ramai ini suatu masa dahulu bakal memasuki panggung dengan kisah kesinambungannya.

Tapi jika benar filem yang dibintangi watak Frank bakal ditayangkan dalam masa terdekat ini, apa pula kisah dan misi yang akan dimainkan oleh Frank? Dan adakah akan muncul watak-watak baru?

Anda pasti tertanya-tanya apakah kesudahan ceritanya bukan? Sama-sama kita nantikan filem apakah yang bakal muncul di pawagan terdekat dengan anda.

Jika benar watak Frank sekali lagi bakal ditayangkan seperti filem lepas, jangan lupa save the date untuk kita berhimpun bersama menonton kisah dan langkah seterusnya yang bakal diambil oleh Frank.