fbpx

“Best Jadi Janda, Tak Halal Lagi Boleh Laga Hidung”

Ini bukan kali pertama foto Fasha Sandha bersama tunangnya, pelakon Aidil Aziz menjadi bualan netizen. Sebelum ini Fasha dikecam teruk apabila dia memuat naik gambar sedang dilambung oleh Aidil.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Namun, nampaknya baru-baru ini video yang dikongsikan oleh Fasha di Instagram sekali lagi menjadi perhatian ramai dan mengundang kecaman netizen. Ternyata video tersebut menimbulkan rasa kurang senang serta netizen yang berpendapat wajah Fasha dan Aidil terlalu rapat.

BACA: “Ternyata Wanita Yang Paling Comel Adalah Janda”

Rata-rata netizen mengecam tindakannya itu dengan mengatakan mereka baru saja bertunang tetapi seolah pasangan suami isteri.

Tidak kurang juga, ada netizen membuat spekulasi bahawa mereka sudah pun bernikah. Namun, ada yang mempersoalkan dakwaan tersebut dengan mengatakan jika benar mereka sudah bernikah kenapa perlu dirahsiakan kerana ia boleh mengundang fitnah.

Biarpun ramai yang mengecam, masih ada segelintir netizen memberikan teguran secara baik dengan menasihati Fasha agar menjaga tingkah laku dan batas pergaulan.

Mungkin Fasha Sandha sendiri boleh mengambil teguran yang diberikan jika kena pada gayanya, tapi apa yang dikatakan oleh netizen mungkin sekadar peringatan dan rasa sayang pada artis kesayangan mereka.