fbpx

Besar Sungguh Sifat Kemaluan Datuk K: Majlis Kahwin Umie Aida Tertutup

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Berita yang baru keluar ini menambahkan jelik kami terhadap berita perkahwinan Umie Aida & Datuk Khairuddin. Tetapi, ia’nya seronok untuk di’tulis.

Umie Aida selepas majlis pertunangan’nya malam tadi mengumumkan yang majlis perkahwinan beliau bersama Datuk K akan berlangsung dalam suasana tertutup.

Dalam majlis pertunangan yang di’hadiri hampir 200 orang dalam penthouse (bukan kondominium ya!) berharga RM4 juta, Umie Aida turut mengakui yang bakal suaminya seorang yang pemalu.

‘Mungkin ramai pihak menyangka dapat bertemu dengan Abang hari ini. Tapi bagi pihaknya saya minta maaf kerana dia tidak biasa. Lagipun dia seorang yang pemalu. Saya yakin dia akan tercungap-cungap bila dikerumuni wartawan”

Umie Aida juga awal-awal memberi peringatan supaya jangan sesiapa memanggil beliau dengan gelaran Datin. Erm, bukan itu yang anda mahukan Umie Aida?