fbpx

Bertatu Belakang Badan, Aliff Aziz Kena Belasah Tepi Jalan

Belum reda lagi dengan isu bergaduh dan menunjukkan kemaluan di tempat awam, nama pelakon kontroversi Aliff Aziz sekali kali menjadi bualan apabila tersebar satu videonya dibelasah teruk oleh seorang lelaki di tepi kaki lima.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Menerusi video tersebut, Aliff yang memakai baju singlet, berseluar biru dan kelihatan tatu di belakang badannya telah dipukul bertubi-tubi. Di akhir video tersebut, Aliff dilihat melarikan diri ke seberang jalan.

BACA: Bella Astillah Sedia Terima Semula Aliff Aziz

Aliff dikatakan sedang mabuk ketika di belasah, bagaimanapun dia bernasib baik pergaduhan itu berjaya dileraikan oleh pihak berkuasa. Menurut netizen, Aliff dikatakan telah membuat kacau dikawasan berkenaan sehingga dihalau untuk balik.

Video tular itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mula rasa kecewa dengan sikap pelakon itu yang masih tidak berubah sedangkan sudah sudah bergelar bapa dan mempunyai anak.

Setakat ini masih tiada penjelasan lanjut daripada Aliff mengenai isu tular itu. Dalam pada itu, ramai netizen tertanya-tanya mengenai kenyataan Bella Astillah bahawa dia bersedia untuk menerima bekas suaminya kembali.