Sejak semalam hangat diperkatakan apabila pelakon Puteri Balqis mendedahkan sikap buruk bapanya selepas sekian lama memendam rasa.

Pendedahan Puteri Balqis itu tertanya mengejutkan ramai apatah lagi mendakwa dicium, diraba dan diajak untuk menonton lucah oleh bapanya ketika diusia masih kecil.


BACA: Puteri Balqis Dedah Perangai Buruk Bapa, Pernah Diraba?

Menerusi perkongsian di Insta Story, ibu Norashikin Mohd Aziz meluahkan rasa kesal apabila ada netizen mendakwa anaknya itu membuka aib bapanya.


Tampil mempertahankan anaknya, Ashikin mendedahkan sikap buruk suaminya namun sebaliknya dirinya yang dipandang jahat dan hina.

Menurut Ashikin, bekas suaminya itu terlibat dalam jenayah mencuri ketika bekerja sebagai pengawal keselamatan di sebuah sekolah serta mempersoalkan kembali adakah ianya bukan satu kesalahan jenayah. 

Berkongsi pengalaman hitamnya, ketika sedang hamil dia pernah dipaksa oleh bekas suaminya untuk tinggal dalam satu bilik dipenuhi lelaki yang sentiasa berada dalam ketakutan. Dedahnya lagi, apabila bekas suaminya marah, Ashikin berkata padang samurai akan diletakka dilehernya.

Lebih mengejutkan, Ashikin mendakwa pernah dipaksa untuk melakukan perkara tidak senonoh ketika di dalam kereta dan Balqis berada di tempat duduk belakang.

Ashikin menyifatkan manusia di luar sana terlalu kecam dek kerana apabila seorang pelakon bersuara tetapi dikatakan meroyan dan membuka aib.

Ibu kepada pelakon itu turut mempersoalkan dimana keadilan buat diri dan anaknya yang lebih 15 tahun berdiam diri. Askhin turut menjawab persoalan ramai mengapa dia tidak membuat laporan polis, jelasnya bekas suaminya tidak pernah ditangkap kerana mempunyai ramai kroni.