fbpx

Berpeluang Menang Besar Di Karnival HUAWEI AppGallery Dengan HUAWEI Y6p!

Hah! Apa kata anda rewardkan diri anda dengan mendapatkan telefon baru yang membolehkan anda ‘bersosial’ dengan sepenuh hati anda? Huawei Y6p akan menjadi pilihan yang tepat untuk anda. Apa yang paling menarik di Karnival HUAWEI AppGallery ini anda boleh dapat lebih dari satu telefon. Wow tak sabar nak terjah!

Acara tahunan yang sebelum ini dikenali sebagai Karnival Huawei, akan berlangsung pada 19 Jun hingga 30 Jun 2020 dengan lebih banyak hadiah bernilai sehingga RM2,000,000 untuk dimiliki. Bukan itu sahaja, anda juga boleh menebus hadiah di pusat membeli-belah terpilih di seluruh negara dengan masih mengamalkan social distancing anda! Jangan lupa!

Kenapa HUAWEI Y6p Adalah Pelaburan Terbaik Untuk Duit Raya Anda?

Gaya Besar

HUAWEI Y6p adalah telefon yang menonjol berbanding yang lain dengan penekanan pada gaya yang besar. Ia juga dilengkapi dengan reka bentuk yang unik dan dalam tiga warna yang cantik iaitu Phantom Purple, Emerald Green dan Midnight Black. Memang betul bergaya jika anda memilikinya!

Skrin Besar

Telefon ini juga dilengkapi dengan layar besar, tepat 6.3 inci, untuk memastikan anda dapat menonton dan menikmati filem sepenuhnya di mana sahaja, bila-bila masa terutamanya kerana Huawei Y6p secara eksklusif mendapat akses Premium PERCUMA dua bulan ke Viu!

Bateri Besar

Bukan itu sahaja, telefon cantik ini juga dilengkapi dengan bateri 5000mAh untuk memastikan bateri sentiasa ada untuk anda terus mengemas kini media sosial anda setelah bersiaran di siri Viu selama berjam-jam. Menarik kan?

Peluang Menang Hadiah RM2,000,000!

Apa yang paling terbaik ketika berada di Karnival HUAWEI AppGallery adalah dengan membeli telefon ini. Dengan hanya melabur RM559 untuk telefon canggih ini, anda secara automatiknya berhak mendapat peluang untuk memenangi sebahagian daripada hadiah bernilai RM2,000,000.

Kejap! Nanti dulu…Nak lebih menarik? Anda patut membeli Huawei Y6p ini pada 19 Jun kerana harganya hanya RM499 dan bukannya RM559. Tapi untuk satu hari ini sahaja! Ini bermaksud pelaburan yang lebih rendah untuk anda terus memenangi salah satu daripada 3 Proton X70.

Banyak Ganjaran Dan Hadiah Untuk Dimenangi

Dah beli Huawei Y6p tu jangan balik ke rumah terus kerana Karnival HUAWEI AppGallery menyediakan banyak aktiviti menarik untuk dinikmati sepenuhnya bersama rakan dan keluarga anda.

Uji sepenuhnya Huawei Y6p baru anda dengan mengambil foto dan merakam momen yang tidak dapat dilupakan dengan kamera 13MP seperti mengambil gambar di gerai foto Naruto! Ada lagi….anda juga boleh belajar beberapa tips bagaimana untuk memaksimumkan ciri-ciri Huawei Y6p ketika anda meneroka bilik Huawei Experience. Wah..bestnya!

Bagaimana Untuk Memenangi Hadiah Utama?

Untuk memenangi hadiah utama di Karnival HUAWEI AppGallery 2020 ini, anda perlu membeli telefon terpilih seperti Huawei Y6p yang dilengkapi dengan skrin besar, bateri besar dan gaya besar!

Berikut adalah panduan langkah demi langkah untuk menyertai cabutan bertuah:

1. Telefon pintar ini mesti dibeli antara 19 Jun hingga 30 Jun 2020 dan dari saluran yang disertai oleh Karnival HUAWEI AppGallery
2. Imbas Kod QR / Log masuk ke laman web Karnival HUAWEI AppGallery
3. Jawab soalan dan isikan maklumat peribadi anda.
4. Lampirkan resit telefon pintar Huawei yang dibeli.
5. Pemenang akan diumumkan pada 24 Julai melalui laman Facebook HUAWEI. Semoga anda salah seorang pemenang tersebut!
* Pastikan anda jangan hilangkan resit asal kerana ia diperlukan semasa menuntut hadiah!

Untuk pembelian Huawei Y6p dan maklumat lanjut mengenai Karnival HUAWEI AppGallery 2020 dan di mana ia akan diadakan, terus ke laman Facebook Huawei Malaysia.