fbpx

Baru-baru ini, perkongsian bekas isteri pelakon, Datuk Sri Eizlan Yusof iaitu Datin Vie Shantie Khan ada memuat naik satu entri memperkenalkan anak lelaki tunggalnya.

Menerusi perkongsian itu, Vie berkongsikan mengenai anaknya, Zareef Yusof berusia 12 tahun, berketurunan Itali, Melayu, Pakistan dan Sabahan. 

BACA: Eizlan Yusof Baik Dengan Bekas Isteri, Tak Mahu Kasih Sayang Anak-Anak Terjejas

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vie Shantie Khan (@vieshantiekhan)

“Bersama pewaris tunggal (kalau mumy tak mengandung lagi la) keturunan Itali, Melayu, Pakistan dan Sabahan. Perkenalkan anak kedua dan satu-satunya anak lelaki saya, Zareef Yusof my manja boy. Budak Italian Pakistan yang paling loving ni,” tulisnya.

Perkongsian Vie itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji ketampanan anak lelakinya itu yang mirip seperti bapanya, Eizlan Yusof.

Dalam pada itu, rata-rata netizen turut mendoakan Zareef menjadi anak yang soleh dan taat perintah Allah serta berjasa pada kedua ibu bapa.

Meskipun sudah mempunyai haluan masing-masing bagaimanapun Eizlan Yusof masih mengekalkan hubungan baik dengan bekas isterinya, Vie Shantie.

Eizlan mendirikan rumah tangga dengan Vie Santie pada Julai 2007 namun bercerai pada 2014. Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan tiga cahaya mata, Vie Zaara, Zareef Yusof dan Vie Zaalia.