Pandemik Covid-19 yang ‘menjengah’ negara sejak awal tahun 2020 membuatkan industri pelancongan sedikit terkesan. Jadi, penjualan produk kraftangan yang cukup sinonim dengan industri pelancongan juga terjejas sama.

Pastinya orang ramai semakin sukar untuk mendapatkan barangan kraftangan seperti perhiasan rumah, alat permainan tradisional, fabrik dan juga aksesori fesyen.

Beli Produk Kraftangan Hanya Di Hujung Jari Je

Tapi, janganlah terlalu risau dahulu kerana MYCRAFTSHOPPE menyediakan pembelian secara atas talian untuk semua produk kraftangan lokal yang pasti membuat anda tersenyum semula!

Semua produk kraftangan dari hasil anak tempatan ada dijual di MYCRAFTSHOPPE ni!

Ada Sale Kaw-kaw 12.12.20 Ni!

Siapa jer tak suka dengan sale? Pada 12. 12.2020 ni, MYCRAFTSHOPPE akan memberi potongan harga untuk produk-produk terpilih yang pasti membuatkan anda berpuas hati kalau membelinya.

Diskaun Free Shipping Sehingga RM15, Biar Betul?

Part paling best, anda semua boleh nikmati diskaun penghantaran percuma sebanyak RM15 jika membeli produk berharga RM30 ke atas sehingga hujung tahun ni tau!

Ehh Tunggu Dulu, Dah Jadi Member Ke Belum?

Mesti anda semua dah tak sabar nak ‘serbu’ MYCRAFTSHOPPE kan? Rileks-rileks…

Sebelum anda shopping sakan, jangan lupa pula daftar sebagai members di laman web mycraftshoppe.com.

Dah jadi members, mestilah dapat beli semua produk dengan harga spesial! Jadi, kalau anda nak dapat potongan harga sebanyak RM20 untuk semua item yang dijual, cepat-cepatlah daftar sebagai members di MYCRAFTSHOPPE.

Jom Sama-sama Support Hasil Kraftangan Lokal!

Kalau nak tahu dengan lebih lanjut berkenaan produk kraftangan ni, anda boleh je like page Facebook MyCraftshoppe, dan follow Instagram mycraftshoppe.official.

Di situ semua maklumat berkenaan produk ada dinyatakan.

Haa tunggu apa tu? Jomlah daftar sebagai members untuk lihat produk-produk kerja tangan anak tempatan. Kalau bukan kita, siapa lagi nak sokong hasil kreativiti masyarakat lokal ni kan.

Ini juga masanya kita sama-sama membantu menaikkan ekonomi mereka yang terjejas teruk disebabkan pandemik.