fbpx
16,885
WhatsApp

Berat Turun 10 Kg, Isteri Shuk Dipuji Semakin Cantik

Penampilan isteri pelawak sensasi, Shuk Sahar iaitu Rossa Serra menjadi perhatian ramai apabila dilihat tampil langsing selepas berjaya menurunkan berat badan lebih 10 kilogram.

Menerusi perkongsian terbaru, Serra ada memuat naik video mempromosikan produk. Kata Serra lagi, dia tidak percaya dia kini boleh tampil cantik.

BACA: “Diorang Bercuti, Check-In, Aku sabar…” – Isteri Shuk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ???? ? (@rossa.sera)

“Sakit sangat dihina. Dipandang rendah, penat kena ejek. Jangan berharap pada orang, sekarang alhamdulillah dah turun lebih 10 kg,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ???? ? (@rossa.sera)

Sementara itu, menerusi satu video lain, Serra turut berkongsikan video perbandingan sebelum dan selepas menggunakan produk tersebut.

Perkongsian Serra itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji Serra dilihat semakin cantik dan bergaya.

Dalam pada itu, ramai memberikan kata semangat supaya terus pandang ke hadapan dan kuat untuk menempuh dugaan rumah tangga.

 

Awal November, Serra mendedahkan sudah sebulan tidak tinggal sebumbung dengan suaminya dan kini dalam proses untuk failkan cerai selepas lima tahun berdepan konflik rumah tangga.

Loading...
  1. Tahniah ler….. says:

    Dulu 90kg,
    Sekarang 80kg
    Tahniah

  2. Joyah Cyber says:

    Turun 10 kilo pun kecoh promote product kurus.
    Setakat 10 kilo, Syuuk sekali teran kat jamban cangkung dah berbelas kilo hilang.
    Takde hal sis.

  3. GIGI KAPAK says:

    BADAN SUSUT KERANA MAKAN PRODUK KE MAKAN HATI…?

  4. huhuhuhu says:

    asal kurus je nak kena pakai baju ketat. berat dah kurang. dosa pula tambah.

  5. Roro says:

    Sakah headline tu. BERAT TURUN 10KG ISTERI SHUQ SEMAKIN KURUS LANGSING.
    KURUS x mesti cantik. Ada byk yg kurus x cantik. Bkn mnghina kjadian tp ko faham apa aku nak ckp x?

  6. vjodf says:

    kurus 50kg pun, kne ada skill membelai jugak
    syuk pegi kt fara bkn sbb dia kurus, sbb lain

    btw, xpayah laa beria nk tambat lelaki yg bersandarkan hubungan rmh tangga pd nafsu. x berbaloi. perkahwinan lebih dari sekadar membelai. kongsi suka duka, saling mendorong dan memajukan diri, ada matlamat yg jelas dan focus & komited nk berikan suasana keluarga yg baik utk ank2.

    ni asyik nk fikir nafkah batin aje. LOL

  7. Wekkkkkkk says:

    kurus kurus jugak dik, yg penting tak ” tergantung”..

  8. bukan sapa sapa says:

    masa jd bini, xnk kuruskan badan…laki cari lain..dah jd gini baru lah nk pasang bdn..
    salah tu, patut masa berlaki pasang bdn utk somi

  9. fvndl says:

    bab1 nya statement yg ckp bini x jaga badan
    ko tgk syuk tu helok sgt?
    kalau bini dia boleh terima keboroian syuk, syuk plak nk expect bini perfect semedang
    sbb tu laa x boleh stay dgn llk yg bina relationship berlandaskan nafsu
    rupa paras pejadah semua ni tahan lama mana sgt?
    sentiasa akan ada pompuan lebih muda, lebih kurus, lebih licin, lebih mulus…
    dh tu wife kne rasa insecure 24 jam sbb x mampu nk jadi yg terpaling mulus, terpaling licin, terpaling langsing? keje bodoh.
    kahwin bkn semata2 nk nikmati keindahan
    kahwin ialah bersengkang mata sama2, lap muntah anak sama2, ikat perut x ckup duit sama2, berhujan berpanas sama2, sakit demam sama2
    selawa2 natasha hudson tu pun 4x cerai….. so?????

  10. Farah Salleh says:

    Bangga menunjuk tetek bulat besar yang shuk dah puas isap tu..tipikal perempuan melayu. Bila menjanda guna body nak menggoda?

  11. fgh says:

    aurat. nak dibangga apa turun 10kg tp menayang bentuk bdn, dh kurus tu eloklah labuh2 kan pakaian. tu kn tnda syukur? hm zmn skrg pmpn yg dh kwin majoriti smua nk mngjr kurus, dlm tak sdr sibuk nk mnarik pujian..

  12. lina says:

    Syok sendiri.

  13. Kiah cun says:

    Yg pakai bju biru tu nmpk lawa muka dia time tu..tp yg purple tu tak lawa.muka sera ni biasa2 je tklawa mne tp kulit cerahla.ikut muka lawa farah salleh lg sbb mata dia cantik.tp tkpela .to sera jd diri sendirila buekpo nk kurus kedengking mcm farah tu.tkyah dikejar si syuk tu.and tutup aurat tu skit mlu tgk yg baju biru tu nmpk tertonjol sgt buah dua bijik tu.hmm

  14. Hantu hantu says:

    Why women nowadays nak happy show suami Tak boleh terpaksa tunjuk diri cam single sebab insecure

  15. Cerita kau jer selepas Bella says:

    Lelaki kalau taknak… kurus mcm miss world pun dia takkan jilat balik…

    Ingat sbb kurus ke lelaki lari . Tak jugak.. kalau nak compare lagi ramai Pompuan cantik dr dia laki tinggai gak…

    Dia ni terlalu ‘inginkan’ syuk… kalau pertama kali d permainkan setuju pertahankan rumahtangga.. tp bila dah berkali2 kena ‘bodoh’ ngan syuk… plslah … nampak desperate.. lelaki takkan nya nak kalau nampak pompuan desprate sgt..
    species bella lah ni… abis cerita dalam kain nak kecoh… pastu bila berbaik.. canang plak ketat tak ketat.. kemut tak kemut… then dperbodohkan lagi …. alahai….
    Si bella tu…mujurlah aliff dah bertaubat ( semoga berpanjangan lah taubat nya )

    Pastu yg lagi teruk duk cakap org santau itu ini.. aduhai…

  16. Kak kiah says:

    Alip tu berbaloi gak.mmg hensem.ygni syuk.huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.