Zaman serba canggih sekarang ni kami percaya ramai yang lebih selesa menggunakan postpaid berbanding prepaid. Bila anda pilih perkhidmatan postpaid, setiap minggu sudah tak perlu susah payah labur duit untuk beli tpop lagi!

Tapi sekarang nak jugalah kami tahu bil anda setiap bulan tu berapa? Yakin ke dengan telco yang anda pilih tu? Boleh cover semua tempat ke? Kalau rasa-rasa bil bulanan anda tu melambung-lambung meskipun anda sudah pilih pakej yang paling murah, tiba masanya untuk anda bertukar ke telco yang lebih murah dan lengkap serbi-serbi.

Ada Ke Telco Yang Murah? Macam Tak Ada Sahaja!

Siapa cakap tiada telco yang menawarkan pakej plan yang mampu milik dan on dengan bajet anda setiap bulan? Ada sahaja, misalnya Telekomunikasi Celcom Xpax yang kini sedang hangat menawarkan pakej postpaid XP Lite™ hanya serendah RM28 sebulan sahaja.

Memang kali itu berbaloi-baloilah bila anda sign in dengan Celcom Xpax. Sudah tak perlu fikir nak bayar bil bulanan yang mencecah ratusan ringgit seperti bulan-bulan sebelum ini.

Bila sudah settle bab bayaran bulanan yang on dengan bajet anda, pasti banyak benda lagi yang anda fikir apabila mahu bertukar telco lain kan? Soal liputan okey ke tak, data unlimited ke ada had, free call dapat tak, dan banyak lagi lah yang anda akan fikir kan?

Tetapi dengan Celcom Xpax ini ada tak perlu fikir banyak kali pun untuk tukar ke telco no 1 Malaysia ini. Sebabnya semua yang ada fikir tu, Celcom Xpax ada jawapannya.

Lagi-lagi apabila anda sign in dengan plan postpaid XP Lite™ . Memang semua benda yang ada harapkan ada pada plan yang paling termurah di Celcom.

Bukan sahaja menggunakan perkhidmatan rangkaian 4G LTE terbaik, dan dapat panggilan percuma ke semua rangkaian telco lain. Hadiah-hadiah menarik pun bakal menanti anda walaupun anda hanya laburkan RM28 sebulan.

Betul Ke RM28 Sebulan? Tak Percayalah

Jika anda masih tak percaya plan postpaid yang bakal jadi kegilaan ramai ini hanya serendah RM28 sebulan. Anda boleh terjah di mana-mana telco Celcom bluecube berdekatan dengan anda dan rasai sendiri kemewahannya.

Yang paling bestnya, dengan Celcom Xpax ini anda boleh buat pilihan anda sendiri untuk pilih plan mana yang sesuai untuk bajet anda sebulan. Kalau nak save bajet bulanan trylah postpaid XP Lite™ yang difahamkan akan dapat unlimited call dan juga data internet.

Siapa yang tak nak data banyak setiap bulan. Kali itu, boleh layan movie sampai pagi. Yang paling menariknya dengan plan postpaid XP Lite™ ini anda boleh boleh Size Up untuk dapatkan lebih internet!

Kiranya dengan plan serendah RM28 ini anda tidak akan terikat dengan kontrak yang memeningkan kepala anda.

Apa Yang Anda Akan Dapat Dengan Plan XP Lite™

Bagi anda yang nak cuba dulu perkhidmatan Celcom Xpax ini tak salah pun anda ambil plan yang paling murah seperti plan XP Lite daripada RM28 sebulan.

Kiranya bila anda sign up dengan Celcom Xpax tak kisah lah pakej anda murah ke mahal ke anda akan tetap dapat hadiah di luar jangkaan selepas 6 bulan. Boleh dapat internet tanpa had setiap hari!

Yang pastinya setiap bulan anda bukan sahaja dapat call member secara percuma tetapi anda juga dapat enjoy data internet, video call dan banyak lagilah mengikut plan mana yang anda pilih.

Yang paling best lagi, anda juga boleh dapat telefon bimbit yang paling terkini! Siapa tak nak kan? Bayar untuk plan telco sahaja tetapi dapat tawaran hebat, siap percuma telefon pintar pula tu.

Nak hadiah yang lebih hebat dan menarik anda boleh pilih pakej yang lebih tinggi nilai bulanannya. Selepas itu, tunggu sahaja hadiah-hadiah menarik menanti anda.

Dengan Celcom Xpax ini anda hanya perlu sign up telco Celcom, size up pilihan plan bulanan anda dan stay on untuk dapat banyak hadiah diluar jangkaan anda. 3 perkara ini sahaja sudah boleh buat anda senyum lebar setiap hari.

Tapi sebelum itu, jangan lupa pula muat turun aplikasi Celcom Life.

Maklumat lanjut layari laman rasmi Celcom di sini atau terus ke Facebook Celcom.