Umum mengetahui, pasangan selebriti Aliff Aziz dan Bella Astillah kini berada di Tanah Suci Mekah menunaikan ibadah Umrah.

Semalam, Bella memuat naik perkongsian meluahkan rasa syukur apabila sudah pun selesai menunaikan ibadah tersebut serta bersyukur kerana dijemput untuk menjadi tetamu Allah


BACA: Mudah Memaafkan Rahsia Bella Astillah & Suami Kekal Bersama

“Syukur Alhamdulillah. Selesai menunaikan ibadah umrah di Tanah Suci semalam. Alhamdulillah, Ya Allah ya tuhanku, terima kasih kerana sudi menerima kami hamba Mu yang hina dan kotor ini sebagai tetamu di rumahMu, Makkah Al Mukarramah.

“Jemputan ke rumah Allah S.W.T bukan kerana tingginya ilmu agama atau pendidikan, atau kerana banyaknya harta kekayaan yang dimiliki,” tulisnya.


Berkongsi pengalaman pertama kali melihat Kaabah, Bella berkata jantungnya berdegup laju dan merasakan dirinya tidak layak berada di rumah Allah itu.

“Sejurus melihat Kaabah,jantung berdegup laju, kaki rasa longlai, air mata tak tertahan kerana merasa diri terlalu kerdil dan tidak layak berada di rumahMu ya Allah.

“Tak sangka dapat bersama-sama dengan suami dan kedua orang tua saya untuk berada di depan Kaabah. Inilah hadiah yang paling bermakna dalam hidup saya. Semoga ini bukan kali yang terakhir,” tulisnya.