Rumah tangga hanya mampu bertahan enam bulan sahaja, minggu lalu Zarina Anjoulie meluahkan rasa syukur urusan perceraiannya dengan Eilyas Azhar atau lebih dikenali sebagai Yas sudah pun selesai.

Dijemput menjadi tetamu bersama Geng Pagi Hot pagi tadi untuk berkongsikan tentang kisah perceraiannya, Zarina berkata apa yang terjadi dalam hidupnya dijadikan sebagai pengajaran dan perlu move on.


BACA: Zarina Anjoulie Lega Urusan Cerai Selesai

Zarina juga memaklumkan bahawa dia gembira untuk bekas suaminya yang sudah kembali dengan bekas kekasihnya sebelum ini dan hal ini terjadi ketika mereka masih bergelar suami isteri.

Bagaimanapun, Zarina menafikan perkara itu merupakan punca perpisahan mereka serta mendoakan bekas suaminyaya itu bahagia bersama kekasihnya.

“Ini bukan sebab saya cerai, ada sebab lain. Kami berdua kena betulkan diri sendiri dahulu kerana kami rasa kami kahwin terlalu cepat.


“Kami buat keputusan yang salah dan dia dah kembali kepada bekas kekasihnya semasa kahwin. Dia masih bersama bekas kekasihnya dan saya doakan terbaik untuk dia. Semoga dia berbahagia dengan bekas kekasihnya,” katanya.

Terdahulu, Zarina berkata keputusan bercerai adalah pilihannya dan dia mahu memberi fokus kepada kerjaya, anak dan keluarganya.