Kami datang lagi dengan kisah Zizan Razak untuk anda semua, yeay! Baru baru ini telah tersebar beberapa keping gambar seorang gadis yang didakwa sebagai bakal isteri kepada pelawak Zizan Razak yang dikenali sebagai Nor Edura Diyana Hisham.

Bercakap kepada Kosmo! hari ini, bapa kepada Zizan Razak mengesahkan yang anaknya itu ada meluahkan hasrat untuk memperisterikan gadis tersebut dan telah berjumpa sebanyak tiga kali di bandar Kuala Terengganu sekitar hujung tahun lalu.


BACA: Gambar Tersebar Di Internet, Ini Bakal Isteri Zizan Razak?

“Dia ada bertanya, abah ini (Edora) okey ke dan saya jawab okey saja. Lagipun sebagai bapa, saya sokong siapa saja pilihan anak saya,” kata Ab. Razak Husain.

Namun bapanya menolak semua dakwaan yang mengatakan Zizan Razak dan gadis itu sudah pun bertunang apatah lagi berkahwin senyap senyap baru baru ini.

Yang lebih menarik perhatian kami adalah pertemuan keluarga Zizan Razak & gadis tersebut yang terjadi kurang lebih sebulan sebelum konflik hubungan pelawak itu dan bekas kekasihnya, Emma Maembong mula mendapat perhatian ramai. Jadi, Zizan Razak curang? (rtky/m)