Sabtu lalu berlangsungnya majlis pertunangan Shuib Sepahtu dengan Watie Hanifiah secara tertutup di kediaman usahawan itu di Shah Alam.

Apa yang menjadi perhatian kehadiran bapa kepada Allahyarham Siti Sarah iaitu Raissuddin Hamzah bersama isterinya turut dipuji ramai.


BACA: Watie Sifatkan Pertunangan Dengan Shuib Sebagai Ketetapan Allah

@suciuwais

Kami sebagai wakil keluarga datang untuk merisik suri di hati @shuibsepahtu ? Alhamdulillah selesai majlis ini, yang dipinang sendiri oleh Abah @raissuddin_hamzah Terima kasih untuk doa-doa yang baik untuk kami semua ? #raissuddin #raissuddinfamily #fyp #shuibsepahtu

? Semua Tentang Kita – NOAH

Menerusi satu video dikongsikan oleh isteri Raissuddin iaitu Siti Farimah Suberi atau lebih mesra disapa Makder, bapa kepada arwah Siti Sarah itu yang meminangkan Watie buat Shuib.

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada entizen yang mendoakan agar urusan pasangan itu untuk melayari bahtera rumah tangga dipermudahkan.


Dalam pada itu, ramai yang memuji Raissuddin dan isterinya disifatkan mentua yang sangat baik. Malah, ada yang mengatakan itu bermakna bapa mertua Shuib itu merestui hubungan tersebut.