fbpx

Azrel Ismail Nak Kahwin Tahun Depan, Bakal Isteri Tak Bertudung

Pelakon Azrel Ismail merancang untuk menamatkan zaman bujang dengan wanita pilihan hati pada tahun hadapan.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Memetik Harian Metro, Azrel berkata dia dan kekasihnya itu sudah menjalin cinta sejak setahun yang lalu. Ujarnya lagi, wanita tersebut hanya wanita biasa dan bukan dikalangan artis.

BACA: Pernah Dikecam Netizen, Azrel Ismail Sampai Tak Boleh Tidur Malam

“Dia hanya wanita biasa dan bukan kalangan artis serta berusia awal 20-an, tidak bertudung dan berasal dari Kuala Lumpur. Pada usia sekarang, saya memang sudah bersedia untuk berkahwin.

“Kami juga sudah berbincang untuk membawa hubungan percintaan yang terjalin ke fasa perkahwinan. Insya-Allah, jika tiada aral pada tahun depan,” katanya.

Bagaimanapun, Azrel berkata dia belum bersedia untuk mendedahkan wajah dan identiti bakal iseterinya itu. Ujarnya lagi, dia juga akan berkongsikan tarikh majlis kahwinnya kelak.

“Saya mohon maaf kerana tidak dapat bercerita lanjut mengenai teman istimewa itu kerana bimbang jika yang dirancang tidak menjadi.

“Bila sudah ada tarikh untuk majlis perkahwinan nanti, saya tidak akan merahsiakannya dari pihak media dan peminat,” katanya.

Dalam pada itu, Azrel mengakui sudah serik untuk menjalinkan hubungan dengan rakan artis yang tidak berjalan lancar untuk ke fasa lebih serius.