Azharina Dedah Pernah Ditawar RM500,000 Untuk Tidur Bersama
Berkongsi pengalaman ketika di awal pembabitan bergelar penyanyi, Azharina Azhar mendedahkan dia pernah ditawarkan sejumlah wang lumayan untuk melakukan aktiviti tidak senonoh.
Menurut Azharina, tidak dinafikan ramai yang cuba mengambil kesempatan namun katanya kena pandai mengelak dengan cara baik.
BACA: Azharina Azhar Dedah Bapa Pernah Minta Pusat Beli Belah Tutup 1 Jam Untuk Shopping
“Saya sebenarnya agak tersekat disebabkan karier yang digalas. Saya tidak boleh kasar dan kurang ajar meski pun perkara itu melibatkan maruah diri dan keluarga.
“Memang ada yang menawarkan ikut dia pergi minum kopi dan sampai satu tahap pernah ditawarkan RM500,000 semata-mata mahu tidur dengan saya. Tapi itulah hakikatnya, semua ini asam garam jadi artis,” katanya.
Kata Azharina, dia bukanlah orang sebegitu dan sebagai wanita perlu pandai membawa diri serta tidak membiarkan mudah untuk diambil kesempatan.
“Tapi kalau ajakan seumpama itu depan muka saya, saya cakap saya bukan orang begitu. Tetapi itulah, sebagai artis cakap begini salah cakap begitu pun salah.
“Namun saya percaya hal ini berlaku di mana-mana sahaja. Sebagai perempuan, kena pandai bawa diri dalam kerjaya dan untuk mencapai apa yang diinginkan. Jangan biarkan orang ambil kesempatan dengan kita,” katanya.
Dalam pada itu, Azharina berkongsikan ada penyanyi tidur dengan komposer hanya untuk menjadi artis serta menghasilkan album.
“Namun saya tidak tahu kesahihan itu sejauh mana. Saya rasa dia (kawan) pun terus menjauhkan diri dengan komposer tersebut selepas kejadian itu,” katanya.
- SUMBER
- Utusan Online
Bkn netizen yg ckp jd retis ni hampir sama cm nk jd pelacur tp retis2 sendu sendiri yg ngaku!!! Artis2 yg popular xde laa pulak org offer cmtu
malas nak layan awek pakai tudung, paling tinggi pun rm10 dan nasi ayam
Bijik setengah juta. Diam2 sudah. Masa semua tgh reda.
karot je.. baik angkat pompuan russia. blond, cam model..sbb dia tahu ko akn tolak. pusat ktv/gro kt kl bersepah
SELAGI TAK DENGAR DR TUAN BADAN SAPA PUN BOLEH SEMBANG.
Next?
Gangguan seksual cmtu elok report polis jek. Xtau le saja sembang kari ke apa tp jantan hidung belang yg bnyk duit ni dia sanggup bg apa pun kalo dia minat. Sdg ustaz2 penceramah, bomoh pun org kaya sanggup bg kereta mewah, duit bnyk ni pulak pompuan cantik. Tp dia ni cantik ke?
Dunia-dunia, berniaga manusia lebih bagus daripada berniaga unta..cuma bukan siAzarina ni dulu gelap & kedempol ke??? Wow! Kalah Erra Fazira dan artis2 cantik yg lain..
perasan huhu
Apalah punya PENIPU !
Ini cuma nak attention lah. Sebab artis level Grade C aje.
Sapalah bodoh dan tak ada taste sangat nak bayar RM500,000 kat dia! Kalau 5 ribu mungkin percaya lah jugak.
Pergi mampus lah, murahan! MUAHAHA!