Tahniah diucapkan kepada pasangan Azad Jasmin dan Eira Syazira di atas kelahiran seorang lagi puteri yang ketiga. Cahaya mata ketiga mereka itu selamat dilahirkan semalam, secara pembedahan seperti sebelum ini.

BACA: Eira Syazira Kini Sah Hamil 2 Bulan


“Alhamdulillah isteri saya selamat melahirkan anak ketiga kami tengah hari tadi dan keadaan Eira dan anak kami dalam keadaan baik. Memandangkan dua anak kami sebelum ini dilahirkan secara pembedahan jadi yang ketiga ini pun doktor nasihatkan agar melakukan proses sama”

“Masih ada harapan untuk dapatkan anak lelaki tetapi Alhamdulillah tidak kisah lelaki atau perempuan kerana paling penting dia sihat. Semua ‘power puff girls’ jadi saya kena belajar bergelumang dengan anak-anak perempuan semuanya,” katanya kepada m Star Online.

Begitu teruja dan bersyukur menyambut kelahiran puteri mereka, Azad masih berharap suatu hari nanti diberikan rezeki untuk menimang bayi lelaki pula, Pun begitu, Azad dengan berselorohnya memberitahu beliau akan cuba belajar hidup dikelilingi wanita dalam hidupnya.

Terdahulu, pasangan ini selamat berkahwin pada tahun 2011, hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan dua cahaya mata yang juga melalui pembedahan. Tahniah sekali lagi diucapkan kepada pasangan ini. (rtky/w)