fbpx

Awal Ashaari Bawa Lara Alana Ke Istanbul Jumpa Scha al-Yahya

Pada suatu hari, seorang ibu terpaksa meninggalkan anaknya demi menjalani sebuah sesi fotografi di Istanbul. Maka tinggallah si bapa dan juga anak kesayangan di bumi Malaysia, menahan rindu orang kejauhan.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

BACA: Awal Ashaari & Scha al-Yahya Tidak Tahu Isu Digam Pihak Astro

Bagaimanapun, Awal Ashaari selaku bapa di dalam cerita ini telah membuat kejutan apabila secara diam-diam turut sama pergi ke Istanbul – tanpa pengetahuan si ibu, Scha al-Yahya.

Jujur kami katakan, kejutan yang dibuat oleh Awal memang boleh buat air mata isteri tumpah. Rindulah bila berjauhan dengan isteri. Malah dalam masa yang sama, Scha juga menzahirkan rasa rindu kepada keluarga tercinta apabila memuatnaik gambar Lara Alana di akaun Instagram miliknya.

Dengan menggunakan hashtag #raralittleadventure, anda dapat lihat turutan bagaimana kejutan yang dirancang oleh Awal membuatkan Scha tergamam dan terdiam seketika sebaik melihat dua insan tersayang di depan mata.

Maka, gembiralah si ibu apabila keluarga tercinta berada di sisi. The end. Kami kongsikan gambar comel keluarga ini. Enjoice!