Nampaknya selebriti terkenal, Neelofa sekali lagi dihujani ucapan tahniah apabila netizen membuat spekulasi isteri kepada Pencetus Ummah (PU) Riz didakwa hamil.

Netizen membuat spekulasi berkenaan berikutan Neelofa dilihat beberapa kali memegang dan mengusap perutnya berulang kali menerusi IG Live hari ini.


BACA: Peminat Nampak Baby Bump, Neelofa Hamil?

Menerusi sesi live tersebut bekas pengacara MeleTOP itu juga dilihat kerap duduk kerana dipercayai keletihan kerana berdiri.

Meskipun dihujani dengan soalan serta ucapan tahniah daripada netizen, namun Neelofa tidak membalas segala pertanyaan berkenaan.


Klip rakaman tersebut turut dikongsikan di Twitter dimana netizen turut mendakwa Neelofa hamil apabila ternampak perubahan pada bahagian perut.

Malah, ada beberapa netizen memberitahu Neelofa dilihat mula mengikuti beberapa akaun berkaitan kehamilan di Instagram.

Terdahulu, Neelofa dikatakan hamil apabila peminat mengatakan seolah kelihatan baby bump menerusi satu gambar usahawan itu memakai jubah warna coklat.

Malah, desas desus pengacara itu hamil hangat diperkatakan apabila dia meletakkan ‘tag’ nama suaminya pada bahagian perut pada foto hari raya mereka.