fbpx

Ashraf Muslim Selamat Timang Anak Keempat

Tahniah buat Ashraf Muslim kerana telah selamat menimang cahaya mata keempat. Cahaya mata keempat tersebut adalah anak ketiga Ashraf bersama isteri keduanya, Wan Sakinah Ahmad Saburi yang kini berusia 34 tahun. Perkhabaran gembira itu dikongsikan Ashraf di laman Instagram.

BACA: Isteri Persoal Ashraf Muslim Mahu Kahwin Tiga?

Bayi perempuan berkenaan selamat dilahirkan di sebuah pusat perubatan swasta di Shah Alam pada jam 5.35 petang dengan berat 3.07 kilogram. Apa yang pasti kehadiran cahaya mata ini membuatkan Ashraf dan keluarganya cukup teruja.

“Selamat datang ke dunia anakku. Ayah, mama, ibu, Sarah, Adam dan Anas semuanya teruja. Semoga menjadi anak yang solehah, srikandi yang hebat di mata Allah, sihat dan penyayang. Semoga kehadiran anakku membawa ukhuwah kita sekeluarga bertambah erat,” katanya di laman sosial tersebut.

Turut berkongsi kegembiraan adalah peminat dan juga pengikutnya di Instagram yang tidak henti-henti meninggalkan ucapan tahniah dan doa yang terbaik buat keluarga ini.

Ashraf mempunyai dua isteri iaitu Noor Dayana Lokman dan Wan Sakinah Ahmad Saburi dan dikurniakan 3 cahaya mata bersama kedua-dua isterinya itu. (rtky/s)