fbpx

Kalau kita lihat sekarang ini, ramai dikalangan artis wanita yang sudah mula berhijab dan tak dapat dinafikan penghijrahan mereka ini sedikit sebanyak membuka hati wanita di luar sana untuk terus kekal berhijab.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Bukan itu saja, ternyata pengaruh artis wanita di Malaysia ini sangat kuat apabila setiap fesyen tudung yang digayakan akan menjadi ikutan. Lebih mengagumkan lagi, setiap jenis keluaran hijab yang digayakan oleh selebriti Malaysia akan turut di copy paste oleh peminat setia mereka.

Di sini kami nak payung korang top 3 wajah-wajah artis wanita yang manis bila bertudung.

Anzalna Nazir

Siti Saleha

Farah Nabila

Amacam manis kan bila geng-geng ni berhijab? Tapi tak dapat dinafikan artis wanita yang free hair pun bila berhijab akan buatkan mata kami ni terpandang tanpa berkelip-kelip.

Sering kali kita lihat beberapa artis wanita ini mengenakan tudung bila berlakon. Nak tahu siapa yang kami maksudkan? Jom kita tengok!

Juliana Evans

Scha Al Yahya

Sherry Al Hadad

Tengoklah Sherry Al Hadad tu, bertudung sarung jer pun manis. Jarang betul nampak pelakon dan pengacara popular ni berhijab. Sesekali berhijab, aura dia tu manis betul.

Sambil-sambil tengok gambar Sherry tu, terjatuh cinta pula dengan tudung sarung yang digayakan tu. Kami pun godek punya godek rupanya tudung yang Sherry gayakan tu dari Hijabs by Hanami. Cantik!

Kalau korang nak tahu, koleksi Hijabs by Hanami ni sangat-sangat mudah digayakan.

Nampak cantik dan terletak kan bila mengayakan hijabs by Hanami ni. Buat korang yang baru mula nak berhijarah tu eloklah mencuba koleksi koleksi dari Hanami ni. Dengar cerita ada banyak keluaran lagi yang bakal dikeluarkan tak lama lagi.

Senang Je Jual Tudung Rupanya

Bukan tu sahaja, tak lama lagi menjelang bulan Ramadhan dan Syawal, masa ni lah ramai yang pening kepala nak cari tudung cantik-cantik. Tak kurang hebat juga ramai yang mula berjinak-jinak mencari duit tepi. Maklum lah nak sambut bulan mulia mestilah ada banyak perancangan yang nak dibuatkan.

Korang yang nak cari duit tepi tu, kami nak share satu rahsia. Korang join jer dropship Hanami ni boleh kaut untung ribu-ribu sebulan. Jangan tak tahu Hijabs by Hanami ni dah banyak bantu orang sehingga berjaya tau. Hanya bermula dengan jadi dropship jer.

Kalau korang perasan boleh dikatakan setiap jalan-jalan besar ada billboard Hijabs by Hanami ni. Jadi bila dah ada billboard, orang dah mengenali produk yang korang nak jual. Masa ni lah korang kena grab peluang ni.

Bukan apa, musim-musim mejelang Syawal ni ramai yang sibuk nak memilih tudung untuk mix and match dengan baju kan. Jadi masa ni lah korang buat duit kaw-kaw.

Tunggu apa lagi, jangan lupa layari laman rasmi ini untuk maklumat lanjut.

Sebelum tu kan kami nak tanya korang, agak-agak siapa selebriti yang akan berhijab selepas ini? Adakah Uqasha Senrose akan kembali berhijab?