fbpx

“Apakah Sajat Mahu Mencabar Kuasa Allah SWT?” – PU Amin

Melihat video Nur Sajat berbikini hijau dan bergelek seksi di luar negara, PU Amin tidak menyangka usahawan itu sanggup mencemarkan bulan kelahiran Rasulullah, Rabiulawal yang mulia ini dengan memuat naik video sebegitu.

BACA: “Kalau Betul Perempuan Islam Kenapa Pakai Macam Ini?”

“Aku hanya mampu menulis, kalau aku buat video netizen kata aku dakwah kasar tak macam Nabi Saw. Kurang ajar dengan ustaz boleh terima. Tapi kau kurang ajar dengan Allah. Aku tak faham kenapa ramai lagi sokong, beli produk dia”

“Satu persatu azab di perlihatkan tapi masih berdegil dan angkuh. Apakah sajat mahu mencabar Allah?,” tulisnya di Instagram mengenai video berbikini yang dimuat naik Sajat ketika bercuti.

Terdahulu Sajat menerusi akaun Instagram yang baru ditukar namanya, memuat naik sebuah video ketika beliau bercuti di Labenon. Bagaimanapun penampilan berbikini dan aksi beliau mencetuskan kemarahan.

Sebelum ini, PU Amin pernah lantang menegur Sajat berkenaan lagu Bobo Di Mana, namun dipertikaikan oleh usahawan itu hingga mengugut untuk memotong kemaluan pendakwah demi mempertahankan lagu tersebut. (rtky/w)
.