Alahai memang menguji betul bila sebut sahaja jenama terkenal Watsons ni, mana tak nya boleh dikatakan setiap masa ada sale dan barangan baru yang akan masuk.

Kali ini keluaran koleksi barangan Pusheen pula bakal jadi kegilaan kaum wanita dan kanak-kanak terutamanya. Comel gila setiap barang Pusheen ni!

Rasa Nak Rembat Semua Barang Pusheen Ni, Comel Sangat!

Koleksi barangan Pusheen sudah mendarat di Watsons dan setiap barangan tersebut pastinya mempunyai harga yang berbeza. Tapi anda jangan risau, semua harga yang ditawarkan tak masuk akal, memang murah habislah!

Senang cerita jika anda jejak sahaja kaki ke Watsons dan terjah ke tempat barangan Pusheen ni, pasti anda rasa nak ambil semua barang. Dah lah murah, comel pula tu. Geram jer rasa!

Lagi Untung Jadi Members Watsons, Dapat Macam-Macam

Paling menarik, jika anda mendaftar sebagai members Watsons bermula 1 Disember ini anda bakal dapat banyak gila barang Pusheen. Antaranya ada boleh grab kad Pusheen edisi terhad members Watsons bernilai RM25 sahaja. Memang rugi jika anda tak daftar, sebab kat dalam kad tersebut terdapat pelbagai baucer bernilai RM300 dan poskad Pusheen.

Bukan tu sahaja, anda juga akan dapat kalender 2021 Pusheen yang super duper cute hanya bernilai RM5* dan percuma Pusheen paper bag dengan setiap pembelian RM80 keatas. Cute wey! Boleh simpan buat koleksi.

Yang dah jadi members Watsons tapi nak tukar kad Pusheen ni pun boleh tau! Masa ini lah kad Watsons anda harus berubah wajah. Kalau anda grab semua koleksi Pusheen ni lagi best!

Ha! Sebelum kami terlupa, koleksi keluaran Pusheen ini juga merupakan koleksi Krismas dan akhir tahun dari Watsons tau. Jadi anda kena lah rebut semua koleksi cute ni sebelum terlambat. Ingat! Tahun depan dah tak ada koleksi cute macam ni.

Nak Redeem Pun Boleh Juga!

Bila sudah jadi members ni sudah semestinya banyak kelebihan yang anda akan dapat. Sebab tu kami kata anda rugi jika tak daftar sebagai members Watsons sekarang.

Kali ini anda boleh redeem di Watsons untuk dapatkan planner book 2021. Hanya kumpul 2 stamp sahaja untuk tebus mata.

Syarat untuk dapat 2 stamp ni sangat mudah. Setiap pembeli RM50 (satu resit) anda perlu kumpul lagi 1 stamp tambahan untuk dapat planner book dengan hanya RM18. Murah kan? Bukan planner book biasa-biasa tau, berkualiti okey!

Tapi ingat, promosi ini bermula sekarang dan terhad kepada setiap pemegang Watsons members sahaja. Jadi apa tunggu lagi, cepat-cepatlah daftar sebagai members Watsons dan grab semua gift sekarang!

Lepas ini dah tak ada koleksi secomel ini, siapa lambat dia terlepas.

Selain tu, Watsons juga menawarkan penjimatan sehingga 50% jika anda membeli 2 barang ke atas. Fuhhh! Memang berbaloi-baloi ni.

Wave & Win Dengan Mydebit Dan Menang Sehingga RM350,000!

Bila dah rebut dan dah jadi members Watsons tu jangan lupa rembat hadiah ni pula! Bestnya! Anda memang wajib masuk contest ni.

Mudah jer, anda hanya wave & win dengan mydebit sekarang dan berpeluang menang sehingga RM350,000! Jangan lupa untuk hantar penyertaan dan spend RM80 ke atas di store Watsons!

Anda hanya daftar DI SINI dan fill the form okay! Mudah sangat-sangat. Mungkin anda salah seorang yang memenangi kereta Nissan Almeera, Samsung Galaxy Z Flip, Samsung Galaxy S20 dan banyak lagi hadiah yang blow mind!

Jadi, jangan tangguh-tangguh, cepat-cepat shopping dan masuk contest serta berpeluang menang hadiah lumayan!