fbpx

Bila time puasa ni logik la kalau anda tak bertenaga kan? Punyalah tak ada tenaga sampai hilang mood nak buat kerja! Dekat office pun mengantuk. Orang kata jangan layankan sangat mengantuk dan penat tu tapi kadang-kadang memang tak boleh buat apa! Semua kerja tak jalan!

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Sebab tu lah anda kena amik supplement! Selain sahur, anda juga memerlukan vitamin tambahan untuk kasi anda tenaga extra dan sentiasa kekal sihat! Lagi-lagi yang berkerja tu, anda perlukan tenaga tambahan untuk kekal fokus.

Ada banyak jenis supplement dekat kedai, macam mana nak tahu supplement tu bagus?


Betul tu, supplement di pasaran memang banyak betul! Macam cendawan tumbuh selepas hujan. Sampai tak tahu nak pilih yang mana kan? Elok ke pilih yang tu, tapi kawan kata yang lagi satu yang elok. Lama-lama anda terus tak beli. Rugi tau!


Supplement yang bagus akan memberikan kesan yang efektif kepada penggunanya. Bukan dekat sorang dua tapi dekat kebanyakkan penggunanya. Dan juga, supplement tu hanya boleh didapati dari trusted seller sahaja. Kan lagi yakin kalau macam tu kan?

Pilih yang paling berkesan dan yang penting, banyak feedback dari orang ramai!

Bila feedback banyak, anda akan lebih yakin yang produk itu selamat untuk digunakan. Bahan yang digunakan juga lebih berkualiti dan dipercayai!

Macam Jus Nusantara Gold dari Almas ini! Memang Penghulu Segala Produk lah orang kata! Hasil formulasinya memang terbaik dan penting dari pakar tau!

Pelbagai Research and Development (R&D) telah dilalui untuk memastikan produk yang dihasilkan produk lebih asli dan berkualiti.

Malah, bahan-bahan yang digunakan pun semulajadi dan pastinya bukan daripada ekstrak! Siap ada gabungan bahan-bahan sunnah dalam Jus Nusantara Gold ini!

Betul tu, bukan senang nak cari jus dan juga supplement yang mengandungi bahan-bahahan sunnah. Dalam Jus Nusantara Gold — supplement nombor satu di pasaran ini bukan sahaja ada satu bahan sunnah tapi ada empat iaitu madu, kurma, habbatus sauda dan buah delima.

Ia juga mengandungi herba-herba tempatan terbaik seperti lempoyang, temu hitam, biji selasih, temulawak, halia bara, cekur, ibu kunyit, halba, bunga cengkih, kulit kayu manis, lada hitam dan lain-lain yang berkesan untuk atasi pelbagai masalah kesihatan. Semua ni pati herba asli tau!

Selain itu, antara perkara penting yang anda kena tahu adalah Jus Nusantara Gold ini tiada kandungan gula!

Masalah kesihatan apa yang sesuai makan supplement ni eh?


Mesti anda suka, sebab masalah yang boleh diatasi merupakan masalah yang sering dihadapi oleh kebanyakkan rakyat Malaysia iaitu kencing manis, tekanan darah tinggi, kolesterol, buasir, gout, lutut, sendi, saraf, rawat luka dalaman dan luaran, gastrik, stroke dan macam-macam lagi!

Jus Nusantara Gold ini sesuai untuk diamalkan oleh lelaki dan juga wanita berusia dari 4 tahun sehingga warga emas!

Harga asal Jus Nusantara Gold ini berharga RM148 sebotol, ianya berpatutan dengan segala khasiat yang diberikan. Tapi sekarang ni ada harga promosi! Rugi kalau anda tak beli sekarang! Memang ngam sangat dengan bulan puasa ni!

Kalau anda berminat untuk dapatkan harga promosi Jus Nusantara Gold boleh klik kat sini!

Untuk keterangan lanjut layari: Facebook ALMAS Beauty & Health atau Instagram: @almasbeautyhealth dan juga laman web: www.almas.com.my!

Jom bertenaga dan kekal sihat bersama di bulan ramadhan ini!