fbpx

Almy Nadia Selamat Lahirkan Anak Sulung Perempuan

Tahniah kami ucapkan kepada Fizz Fairuz dan juga Almy Nadia yang sudah pun selamat menyambut kelahiran cahaya mata sulung mereka pada pukul 6.49 petang tadi.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

BACA: Almy Nadia Mengidam Buah Kundang & Diganggu Makhluk Halus

Almy Nadia Selamat Lahirkan Anak Sulung Perempuan - ROTIKAYA20150217_0462

Berita gembira itu telah diberitahu oleh Fizz Fairuz melalui laman Instagram miliknya dan pengumumannya itu disusuli dengan ratusan ucapan tahniah daripada peminat mereka berdua.

Buat masa ini, Almy mahupun Fizz belum lagi mengumumkan nama anak mereka dan seperti yang pernah diberitahu oleh Fizz sebelum ini, mereka hanya akan mendedahkan gambar si comel mereka selepas berusia 40 hari.

Apa-apa pun, kami pasti ramai peminat di luar sana menantikan gambar dan juga sentiasa mendoakan kebahagian pasangan ini. Semoga dengan kehadiran cahaya mata baru dapat memeriahkan lagi suasana kelaurga Fizz dan juga Almy. (rtky/syfq)