fbpx

“Aliff Bukan Malaikat, Dia Ada Niat Nak Berubah” – Bella Astillah

Hangat diperkatakan mengenai pelakon wanita yang didakwa cuba mengganggu rumah tangganya dengan Bella Astillah, pelakon Aliff Aziz mengesahkan wanita tersebut adalah Sophia AlBarakbah.

Bagaimanapun, ada segelintir netizen mengatakan kalau bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi susulan diganggu pelakon Sophia AlBarakbah.

BACA: “Cakap Love You..”- Bella Astillah Dedah Mesej Dengan Sophia AlBarakbah

Menerusi komen balas di Instagram, Bella berkata Aliff bukan malaikat dan yakin suaminya itu ingin berubah.

“Sebab Aliff risaulah dia suruh saya datang set penggambaran (drama rantaian Ku Akad Kau Dengan Bismillah). Aliff manusia bukan malaikat. Dia ada niat nak berubah,” tulisnya.

Semalam, Bella mendedahkan mesej perbualannya dengan Sophia. Menerusi mesej tersebut Bella mempersoalkan Sophia mengapa dia cuba lari dan tidak datang ke sidang media drama lakonannya dengan Aliff itu.

Menurut Bella, dia membuat pendedahan itu berikutan ada dakwaan mengatakan dia cuba memfitnah aktres berkenaan serta menjelaskan dia paling takut jika mengeluarkan kenyataan tidak benar.

Sementara itu, dalam mesej perbualan tersebut Sophia telah meminta maaf kepada Bella serta merayu supaya tidak mendedahkan perkara tersebut kepada umum selepas mengaku tersuka suami orang.