fbpx

Aliff Aziz Ukir Tatu Di Dada Dengan Nama Bella?

Nampaknya nama penyanyi dan pelakon, Aliff Aziz terus menjadi bualan ramai apabila gambarnya tidak berbaju dengan tatu berukir nama bekas isterinya, Bella Astillah tular di laman Twitter.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Memetik BH Online, Aliff yang dihubungi berkata ukiran nama tersebut dihasilkan daripada inai, namun enggan untuk mengulas lebih lanjut mengenai gambar tersebut.

BACA: Artis Indonesia Dakwa Aliff Aziz Curi Duit Dalam Kelab Malam

“Bukan tatu. Itu adalah inai,” kata Aliff ketika dihubungi melalui aplikasi WhatsApp.

Dalam pada itu, menerusi akaun Instagram pelukis inai yang menggunakan nama Leahenna Artist, dia mengakui bahawa dia yang bertanggungjawab melukis ukiran tersebut.

Jelasnya lagi, gambar itu juga adalah gambar lama sebelum Bella dan Aliff Aziz berkahwin lagi dan ketika itu Bella berada di China.

“Itu inai hitam. Abang sis lukiskan untuk Aliff Aziz masa dia datang lepak rumah sis. Bukan tatu betul tu, ni gambar dah lama sebelum Bella dan Aliff Aziz kahwin. Bella masa ni di China.

“Tak tahula Kak Lea kalau kau ada buat tatu baru dik @aliffaziz91.

“Tapi nak jelaskan yang ni sebab kenal sangat gambar ni. Tu karpet dan kaki abang aku tu,” tulisnya.

Aliff dan Bella berkahwin pada 9 September 2016, namun disahkan bercerai talak satu pada 16 Mei lalu selepas berdepan pelbagai kontroversi. Hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Mohamad Ayden Adrean, yang kini berusia dua tahun.