Dinobat sebagai juara Gegar Vaganza musim kelapan sekaligus membawa pulang wang tunai RM100,000, penyanyi Aliff Aziz berkata dia mungkin akan menggunakan wang tersebut untuk aktiviti dakwahnya.

Kata Aliff lagi, dia masih belum berfikir lagi dengan apa yang akan dilakukan dengan wang kemenangan tersebut namun sudah tentu akan digunakan untuk perkara yang baik-baik.


BACA: Netizen Tak Restu Aliff Aziz Jadi Juara GV8

“Saya sebenarnya tak fikir lagi dan masih belum hadam nak buat apa dengan wang kemenangan ini. Sebahagian akan diperuntukkan untuk keluarga di Singapura, di sini dan beberapa lagi perkara lain. Doakan semuanya lancar. Banyak lagi perancangan tapi belum boleh fikir lagi,” katanya.

Dalam pada itu, Aliff turut mengucapkan terima kasih kepad pihak produksi GV8 dan Astro kerana membukakan peluang untuk dirinya dan rakan artis lain.

“Saya bersyukur kerana dipermudahkan buat persembahan malam ini (tadi) dan berikan yang terbaik. Saya sematkan dalam hati ini persembahan terakhir saya dan kawan dalam GV8. Selepas ini takkan ada lagi.


“Jadi, saya cuma berharap semua peminat terhibur dengan persembahan kami dan terima keputusan dengan hati terbuka dan berpuashati dengan pengorbanan yang diberikan oleh kami selama 10 minggu,” katanya.