fbpx

Ainul Aishah Sah Bergelar Isteri Ahli Perniagaan

Tahniah diucapkan buat pelakon Ainul Aishah yang sah bergelar isteri kepada ahli perniagaan, Khalid Redzuan dalam satu majlis diadakan di The Saujana Hotel, Kuala Lumpur pada Ahad lalu.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Berita gembira itu dikongsikan oleh Aishah menerusi Instagram sebentar tadi momen majlis pernikahannya bersama suami buat tatapan peminat.

BACA: Ainul Aishah Tak Mahu Nikah Di Pejabat Agama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ?. (@ainulaishah)

Menerusi satu entri, Ainul meluahkan rasa syukur majlis pernikahannya dipermudahkan dan berjalan lancar. Kata Ainul lagi, dia kini bergelar isteri kepada lelaki yang sangat penyayang.

Ainul turut meluahkan rasa bertuah apabila diraikan ahli keluarga serta kenalan rapat yang pasti menjadi kenangan terindah serta mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat.

“Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi, atas berkat doa semua..urusan majlis kahwin kami dipermudahkan dan berjalan dengan lancarnya.

“I am so thankful for everything,i am finally a wife to the most loving man. I am lucky to be around my beloved families & friends on my special day,” tulisnya.

Tidak lokek berkongsikan momen sepanjang perkahwinannya, Ainul dan suaminya dilihat cantik dan kacak mengenakan persalinan sedondon putih. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ?. (@ainulaishah)

Terdahulu, Ainul dan Khalid mengikat tali pertunangan pada Mac tahun lalu selepas 5 tahun menjalin hubungan cinta sejak April 2017.