Itu kenyataan yang di’keluarkan oleh Aidil Zafuan kepada pihak media ketika di’temui di Mahkamah Rendah Syariah Seremban hari ini.

Aidil Zafuan & Rita Rudaini kedua dua mereka hadir ke mahkamah hari ini untuk mendengar status permohonan cerai yang di’kemukakan oleh pihak lelaki kepada mahkamah.


Namun hakim Hamizan Mohd Nor menunda proses lafaz cerai pasangan ini kepada 8 Mac 2013 untuk di’rujuk terlebih dahulu ke Jawatankuasa Khas Pendamai di Pejabat Agama Daerah Seremban.

“Saya dah tak sayangkan dia lagi & saya dah tak inginkan dia lagi,” itu komen pendek Aidil Zafuan selepas keputusan mahkamah di’umumkan dan ianya jelas tentang niat beliau untuk berpisah.

Rita Rudaini berkata beliau tidak terkejut dengan keputusan Aidil Zafuan untuk bercerai kerana proses sebegini sudah banyak kali berulang selain berkata mahkamah sudah seperti rumah kedua.

Aktress ini juga menafikan dakwaan suaminya yang mengatakan beliau sendiri sudah dua kali meminta cerai, “Tak pernah. Kalau betul saya minta cerai, kenapa tak ceraikan? Kalau betul saya yang minta cerai”


Developing…