fbpx

Semalam dunia hiburan sekali lagi kecoh dengan pendedahan Rita Rudaini yang mendakwa isteri kepada Aidil Zafuan, Zarema Zainal sering menganggu dirinya sehingga lewat malam dan ekoran itu Aidil Zafuan telah membuat laporan polis kerana pendedahan itu menganggu privasinya.

Dalam kenyataan kepada mStar Online, Aidil Zafuan mengakui nombor telefon yang didedahkan oleh Rita Rudaini itu milik isterinya dan menggunakan telefon berkenaan untuk menghubungi Rita Rudaini pada malam Rabu lalu kerana ingin bercakap dengan anak-anak.

BACA: Ganggu Privasi, Aidil Zafuan Buat Laporan Polis Terhadap Rita Rudaini?

“Saya cuba menghubungi Rita menggunakan telefon bimbit isteri saya kerana Rita telah sekat nombor saya agar tidak boleh menghubunginya”

“Saya menelefon dia pun ada sebabnya, mahu bercakap dengan anak-anak tapi dia tidak jawab panggilan itu. Mengapa dia nak menipu mengatakan nombor Zarema itu kerap menghubunginya? Saya tidak faham apa tujuan dia berbuat demikian,” luah Aidil Zafuan kesal.

Aidil Zafuan semalam telah membuat laporan di Balai Polis Nusajaya, Johor Bahru berhubung perbuatan Rita Rudaini itu dengan alasan pendedahan berkenaan telah mengganggu beliau dan isteri selepas menerima banyak panggilan dan gangguan sejak nombor telefon itu terdedah.