fbpx

ADV: Laman Sosial Rapatkan Peminat & Perkembangan Indo Pek Astro

Anda peminat drama airmata & filem yang meruntun jiwa dari Indonesia? Ini ada sesuatu yang pasti anda suka.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Bermula 15 September yang lalu, anda semua sudah boleh mula melanggan dua saluran khas yang di’sediakan Astro untuk memenuhi selera Indonesia anda.

Saluran Bintang & Pelangi yang datang di’bawah pakej Indo Pek pastinya menjanjikan sinetron & filem terbaik Indonesia tanpa henti untuk hanya RM12 sebulan.

Baru baru ini kami di’jemput untuk menghadiri majlis pelancaran akaun laman sosial Indo Pek di The Gardens yang turut di’hadiri penyanyi veteran Indonesia, Vina Panduwinata & bintang program realiti berunsur magis, Russel Miracle.

Dalam majlis tersebut, pihak Astro telah melancarkan dua saluran laman sosial untuk peminat menerima perkembangan terbaru dengan lebih pantas dan di’hujung jari — Facebook Indo Pek & Twitter Indo Pek.

Menurut wakil Astro & Broadway Media, laman sosial yang di’wujudkan selain merapatkan jurang antara saluran televisyen & peminat, ianya juga akan menjadi platform untuk menganjurkan aktiviti yang membolehkan peminat memenangi hadiah menarik.

Lagi gambar sekitar majlis pelancaran akaun laman sosial Indo Pek Astro selepas ini. Jika anda berminat untuk dapatkan hiburan Indonesia tanpa henti, langgan segera Indo Pek Astro.