Pelakon Fatin Afeefa berkongsikan berita gembira apabila berjaya membeli sebuah kereta idaman selepas enam bulan bergelar ahli perniagaan.

Menerusi entri di Instagram, Fatin memuat naik gambarnya bersama sebuah kereta jenis Mercedes-AMG GLE43 Coupe serta meluahkan rasa syukur dengan rezeki diberikan.


BACA: “Orang Gelar Saya Secondhand, Kereta Terpakai…” – Fatin Afeefa

Menurut Fatin lagi, kereta mewah tersebut dibeli sebagai tanda penghargaan buat dirinya selepas berpenat lelah selama berbulan-bulan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AFEEFA ? (@fatinafeefa)

“6 bulan bersusah payah sebagai ahli perniagaan, inilah keputusannya. Segala penat lelah dan air mata akhirnya berbaloi!”tulisnya.


Kata Fatin lagi, dia tidak menyesal memperlahankan kerjayanya dalam bidang seni semata-mata untuk memberi fokus pada dunia peniagaan.

“Pelik kan? Saya perlahankan aktiviti dalam bidang lakonan dan nyanyian untuk memberi fokus kepada dunia perniagaan, dan saya tidak menyesal. Saya percaya mengejar impian adalah cara terbaik untuk diri sendiri,” tulisnya.

Perkongsian Fatin Afeefa itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mengucapkan tahniah di atas kejayaan pelakon itu serta kagum dengan usaha kerasnya.