Tidak dinafikan adakalanya perempuan memang agak merumitkan dan sukar untuk memahami kemahuan mereka. Tidak kiralah isteri, kekasih mahupun si ibu.

Tetapi jika anda jumpa satu ‘kunci’ yang mampu buatkan dia ‘suka’ pasti si dia akan sentiasa menyayangi anda.

Nak tahu apakah itu? Ini dia 5 perkara yang boleh buatkan si dia terus cair dan bertambah sayang pada anda.

  1. Bawa Bercuti Ke Luar Mahupun Dalam Negara

Tak payah peningkan kepala, mereka hanya perlukan sedikit masa dan perhatian . Jadi, apa salahnya untuk luangkan sedikit waktu untuknya.

 

  1. Hadiahkan Make up…

Jika bunga terlalu klise, apa kata cuba teknik baru ini. Make up! Ya, mereka memang gilakan barangan seperti ini walaupun hakikat mereka sendiri tidak selalu menggunakannya.

  1.  Makan, Makan dan Makan….

Well, jangan pening. Perempuan ni kalau nak pujuk senang sahaja bawaklah mereka pergi makan tempat-tempat menarik. Tak pun lagi best kalau anda sendiri yang masak.

  1. Hadiahkan Oven Elektronik daripada Panasonic

Yang ini confirm mereka akan suka! Dengan rekaan terkini, muatan kapasiti sebesar 38L dan punyai kuasa 1800W. Pasti buatkan si dia tersenyum sehingga ke telinga.

Bukan itu sahaja, Oven ini juga sangat user-friendly dengan adanya cahaya dalaman yang pasti akan memudahkan pengguna untuk mengawal masakan. Malah ia juga selamat digunakan kerana pintu pembukanya mempunyai dua lapisan kaca serta penebat yang mampu mengelakkan tangan melecur.

Selain itu, ia juga mempunyai konveksi udara panas yang mampu menghangatkan semula makanan serta mempunyai fungsi pemutar untuk masakan jenis grill.

Menariknya, ia bukan sahaja mampu membakar kek sebaliknya boleh membakar atau masak apa sahaja jenis makanan kerana miliki ciri Multi-Zone Temperature Control dan mampu membakar makanan yang memerlukan suhu yang rendah.

Jangan terkejut, ia boleh digunakan sehingga 120minit untuk sekali pembakaran. Menarik kan?

Malah ia juga didatangkan sekali dengan clamp holder, baking tray, tray holder, cooking rack, rotisserie spit dan crumb liner.

  1. Lastly, Bawa Mereka Ke Panasonic Cooking Roadshow!

Mulai 26 September – 1 Oktober 2017, Panasonic akan mengadakan satu sesi Cooking Roadshow di Lower Ground, Highstreet @ One Utama bermula 10 pagi sehingga 10 malam.

Selain menjual barangan dengan harga yang murah, mereka turut lakukan pelbagai aktiviti menarik serta menghiburkan.

Antaranya seperti;

  • Pemberian hadiah secara percuma buat semua pembeli Oven Elektronik Panasonic.
  • ‘Drink & Pastry’ secara PERCUMA buat pembeli barangan Panasonic melebihi RM88.00.
  • Special deal buat pemegang ONECARD untuk membeli Oven Elektronik Panasonic.
  • Jemputan istimewa dan Workshop Masakan menggunakan Oven Elektronik Panasonic.
  • Malah bengkel masakan untuk kanak-kanak juga akan berlangsung pada 30 September & 1 Oktober 2017 (Sabtu & Ahad) bermula 1.30pm – 3.00pm.
  • bersambung dengan Kids Lantern Workshop bermula 3.30pm – 4.30pm.

So dah dapat idea? Apa lagi jangan tunggu lama-lama. Guna ‘kunci’ ini dan curi semula hatinya!

Ini antara aktiviti yang berlangsung sepanjang hari pertama Cooking Roadshow Panasonic…