Kalau kita kenal perempuan, memang ada sejenis perempuan yang tidak suka pakai mekap tebal tebal atau lebih unik lagi tidak sukakan langsung mengenakan mekap. Hasilnya, mereka sanggup keluar berhadapan dengan masyarakat dengan wajah pucat seperti errr … hantu di siang hari.



Tak semestinya jika anda tak suka atau malas untuk berhias, anda perlu keluar rumah dengan wajah tak cukup tidur. Ada cara sangat sangat mudah untuk anda kenakan mekap yang ringan dan simple tetapi tetap nampak macam anda mekap tebal untuk berhadapan dunia luar.

Excited nak tahu?




1. Gunakan bedak asas CC yang mempunyai SPF


Perkara pertama yang diletakkan di muka perlulah ada keupayaan untuk menahan kerosakan kulit muka kita dari teriknya matahari di Malaysia. Anda boleh cuba KATE Secret Skin CC Base yang hadir dengan SPF30 selain mampu mencerahkan kulit wajah yang kusam dan warna kulit tidak rata.

Hadir dalam bentuk tiub yang sangat mudah untuk digunakan walau di mana anda berada dan ianya hadir dalam dua rona warna iaitu EX-1 Pink Beige yang membuatkan kulit anda nampak cantik sepanjang hari atau EX-2 Light Green untuk kemasan lebih cerah dan menutup kemerahan di wajah.

2. Dapatkan bedak muka dengan natural color


Tiada siapa nak letak bedak di atas kulit muka yang buat wajah kita nampak janggal bukan? Anda boleh cuba KATE Face Powder A yang hadir dalam warna semulajadi (natural color) untuk hasil yang … you got it, semulajadi.

Bedak halus dari KATE Tokyo ini akan menyempurnakan tekstur kulit muka anda dan menghilangkan warna kulit tidak sekata dengan mudah. Tepuk, tepuk sahaja ke muka dan wajah anda kelihatan semulajadi serta bebas dari kesan berkilat (shine-free).

Bedak KATE Tokyo ini juga hadir dalam pakej compact untuk mudahkan anda touch up di mana mana, bila bila masa sahaja.

3. Dari kening yang on point, jatuh ke hati


Siapa yang tak mahukan kening (eyebrow) yang sempurna setiap kali mekap bukan? Apa kata anda cuba KATE Eyebrow Pencil A serba baru yang hadir dengan berus pencil bersaiz 1.5mm untuk kemasan tajam di hujung kening.

Ianya juga hadir dalam enam rona warna yang diformulasi untuk sesuai dengan kulit wajah anda supaya kemasan kening anda nampak penuh dan lebih semulajadi — mana tahu ada hati yang tertawan. Aww!

4. Pilih eyeliner sempurna, untuk mata sempurna


Kalau tanya kami, bahagian matalah paling penting dalam menentukan penampilan wajah seseorang dan sebab itu anda perlukan KATE Super Sharp Liner EX untuk memberikan efek dramatik di mata anda.

Dengan bentuk yang senang dipegang oleh jari untuk kemasan mata yang stabil dan sempurna, eyeliner KATE Tokyo ini juga hadir dalam tiga warna untuk anda pilih dan padankan dengan gaya anda tersendiri.

Dan, tahukah anda KATE Tokyo merupakan jenama mekap nombor satu di Jepun ketika ini, tidak hairanlah apabila ramai menjadi peminat setia produk mereka atas kualiti yang diberikan dan kini anda boleh nikmati sama.

Yang paling penting, dengan KATE Super Sharp Liner EX anda tak perlu susah-susah pakai makeup remover untuk cuci makeup anda, basuh dengan air sahaja dah bersih muka tu. Mesra wuduk lah katakan!

And, now the best part! Mana nak beli semua ini?


Anda boleh cuba kesemua produk di atas di mana mana cawangan Watsons, SASA atau AEON Wellness terdekat.

Atau lebih menarik, anda kini boleh beli produk KATE Tokyo dengan promosi masa terhad. Beli produk KATE Tokyo di Lazada (http://bit.ly/305oJXZ) atau Hermo (http://bit.ly/2H2jWhe) dan masukkan kod KATERM5OFF untuk terima potongan RM5 atas pembelian anda sehingga 30 Jun 2019 ini. Tiada pembelian minima diperlukan, masa untuk shopping!