Liyana Jasmay & Fathudin Mazlan — Gambar Pra Perkahwinan

Oleh RotiKaya Staff pada
21 January 2013, 10:01AM

Ah tidakkah anda suka gambar pra perkahwinan selebriti — pasti akan menjadi bualan ramai peminat sementara mereka menanti tibanya tarikh perkahwinan sebenar mereka.

Kurang dua minggu daripada sekarang, Liyana Jasmay & tunang Fathudin Mazlan bakal mengikat tali perkahwinan selepas lebih setahun berkenalan.Pasangan ini bertunang pada 28 Mac 2011 yang lalu sebelum Liyana Jasmay terbang ke Amerika Syarikat untuk mengikuti kursus pendek & kini pulang untuk berkahwin. Heh.

BACA: Liyana Jasmay Bakal Berpindah Ke Sabah Selepas Kahwin

Majlis pernikahan Liyana Jasmay & Fathudin Mazlan akan berlangsung 2 Februari ini di Hotel Seri Pacific, Kuala Lumpur & resepsi perkahwinan pula bakal berlangsung pada hari yang sama.Berikut merupakan beberapa keping gambar pra perkahwinan pasangan ini yang di’hasilkan pasukan jurugambar professional, Candid Syndrome untuk tatapan anda semua. Enjoice!


Komen & Lain-lain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>